Selasa, 10 Julai 2018

Little Poney & Transformers Birthday Cake

Sambutan birthday anak-anak sekarang, masing-masing dah pandai request kek. Tak nak kek Mami buat. Tak cantik katanya.
Haha!
Mak kau bukan baker, so silalah terima kenyataan ya anak-anak. Memang takda skill deco kek jadi lawa =p

Maka, kita penuhi ajelah permintaan diorang, order dengan kawan office kek pilihan hati masing-masing. Mereka juga request, nak sambut birthday dengan kawan-kawan. Sekali lagi, mak pak kau orang tunaikan ajelah.

Tema: Little Poney dan bungaan. Kek sedap, krim dia pun sedap!

Simple transformers cake dan simple deco janji ada gambar transformer kuning. 




Untuk kakak, kita beli KFC se barrel, then bawa kek dan food ke kantin sekolah time rehat untuk ke kelas KAFA. Seronok tengok muka happy dia sangat!


Untuk Reezqy pun sama,  hantar food dan kek ke Tadika, then cikgu uruskan. Time balik asyik cerita kek dia lawa, sedap, abang suka. Iyalah abang, dapat kek gitu pun dah happy sangat ya.

Alhamdulillah, anak-anak suka, makpak pun senang hati =)

For my budak baik tak banyak ragam ni nanti, end of Julai ke sambut birthday ya nak. Teruskan performance adik yang senang handle tu ya. ;)

Semoga semua anak-anak Mami dan Dedi sentiasan dilindungi dan dirahmati Allah swt selalu, Insha Allah.

Wassalam.

1 ulasan:

  1. hebatnya kalau buat sendiri kek tuh, cantik betul

    BalasPadam