19 April 2013

Oh ambulans!


Siapa yang pernah ada pengalaman naik ambulan, mesti tau apa yg i rasa. Muahaha. Macam nak terberanak uols walaupun masanya tak sampai lagi ;) Terlambung-lambung sambil berbaring. Sangat tidak selesa walaupun ambulan dipandu laju. Kalau orang yang cedera parah tu mau bertambah parah dibuatnya.

Hmmmm, i wish dapat keluar dari hospital harini tanpa kena tunggu sampai i bersalin. =,(

9 ulasan:

  1. takut tgk ambulan laju-laju ni!

    BalasPadam
  2. elin dulu masa pregnant 3 bulan pengsan...dekat opis.
    naik ambulan uu...neno...neno..neno...masuk kaw opis.hahah.

    kamain laju lagi...mcm nak terbalik kalau amik corner..

    semoga semua nya selamat!

    BalasPadam
  3. pengalaman tu naik ambulan..
    Semoga semuanya dipermudahkan ye dear ;)
    Tak sabar tunggu good news..
    Sila update di blog cecepat tau...

    BalasPadam
  4. kenapa ain? nak bersalin dh ker?

    BalasPadam
  5. nape sampai kene naik ambulan tu ain..adoiyai mau x melambung2 ek..kamen laju dibawaknyer...

    BalasPadam
  6. eh, ko nape nok? ko ok tak neh?

    risau pulak aku...

    BalasPadam
  7. hope semuanya berjalan lancar dear...

    BalasPadam
  8. eh kenapa Ain?
    belum due date lg kan?haiyoooo seram kot kalo kena nek ambulans tu..
    moga xde apa2 lah ye n wish u cepat2 keluar dr situ :)

    BalasPadam
  9. nostalgic ; ) kite dulu pun kene nek ambulans sbb baby tak mau kuar ha ha ha..mmg nak terberanak..berkat nek ambulans kot smpai hspital trus baby kuar ngeh ngeh ngeh : )

    BalasPadam