18 November 2016

I'm back on track!


Alhamdulillah, masuk je kerja lepas dari cuti panjang dah macam-macam kerja dan aktiviti menunggu.
I love my work, i love my new routine walaupun minggu pertama  mula bertugas, hakak kemurungan dok diam dalam office mengadap sistem baru fail.
Benda baru kan, memang potpetpotpet sikit la mulut nak hadamkan tapi tetap juga absorb dan kena buat.

This week pula akan bertugas di majlis konvo, next week kena tolong ibu buat catering dan nak hadap konsert akhir tahun kakak. What a busy weekend but i love & enjoy it.

Semoga kita semua sentiasa diberi kesihatan yang baik serta kebahagian dan kegembiraan sentiasa memayungi kita semua, Insha Allah.

Selamat berhujung minggu semua!
=)


2 ulasan:

  1. itu yang aku suka, positif selalu...apa pun yang kita buat, enjoy it! takmo stress2 kan nok...

    oiii apesal kurus! sekarang aku yang stress tgk kekurusan ko...huwaaaaa..

    BalasPadam