23 Disember 2013

December babies

Dah hujung-hujung tahun ni, manjang spoil je kalau nak buat birthday surprise. Yang kak ipar I punya haritu, kantoi MIL suruh kak ipar pi ambil tikar getah Reezqy kat baby coat Reezqy. Terus kak Ipau nampak kek, lepas tu dia senyum-senyum keluar dari bilik.

Yang kali ni pulak, seorang pi cancel plan yang kami beriya plan, yang seorang lagi boleh lak pergi pilih kek sendiri terus kami decide alah, tak payah lah nak surprise sangat, kita berterus-terang aje sudah.

Kahkahkah.

Berterus-terang itu adalah lebih baik dari nak sorok-sorok weh. Lega bila dah terus-terang. Takde dah nak kena tengok-tengok lapan belas juta kali sebelum nak mengreply kat Wassap Group. *phewww

So, last Friday, I dah lagi dua orang Geng GCB telah menyambut Birthday in Advance Konee & Koyam (tanpa hadir). Jadilah, dapat juga meraikan hari lahir BFF sendiri kan, walaupun tak berapa nak sepraissss nye.

Untuk Koyam & Konee (30 Disember), selamat hari mengtua dan semoga bahagia tak kira di mana dan ketika ok. I lap yu u lap me too taw. =) Harapnya mengkome sukalah hadiah hari jadi tahunan kita bagi tu. Haha.

Bithday girl with birthday kek yang dipilih sendiri dan handmade birthday card oleh ain.ya.nun :p

Food on that day. Haishhh, depa kata menu baru SR gamba sebelah viatnamesee noodle tu sodap.

Bergambo dengan salah sorang pengkomplot, Koyu.

Birthday girl dengan sorang lagi pengkomplot, Kokin.

The birthday celebration yang sederhana tapi amat bermakna sebab kami sayang korang berdua tau. Even tak menjadi surprise kami, at least kami dah berusaha dan buat yang terbaik =) 
Balik dari makan-makan dan celebrate tu, kami berempat pergi ke kedai spec untuk tempah spec mata baru. Best betul dapat makan-makan together-gather, lepas tu dapat tempah spec kat kedai yang sama.



Last but not least,

Haha. Yang tah apa-apa tu Koyam lah tu :p :p :p


3 ulasan:

  1. lebbiuols ketat2...

    BalasPadam
  2. hahaha.. gelak guling2 dulu (bukan gelak jahat naaaa). hahahaha...
    ok what besday girl p ambik kek sendiri (lapar maaaa). menjadiklah suprise korang. ai terkejut apa....

    BalasPadam
  3. oh lupe! tq banyak2 untuk GCB yang ingat kat kita orang ni. walau pun kata korang tak seberapa tapi means a lot to me (koyam pun mesti setuju). sayang korang juge.....

    BalasPadam