13 Julai 2011

Majlis Cukur Jambul, Bertahnik & Akikah.

Tarikh: 9 Julai 2011 (Sabtu)
Masa: 12.00 tengahari
Tempat: Masjid Tanah, Melaka


Mummy, Daddy & Baby. =)


New skill: Pandai borak dan membalas agahan.


Takde mood dah bergamba sebab dah haus dan nak tidur.


Pinjam pelamin makngah untuk Majlis Bercukur Jambul & Akikah.


Iman Raneeya diserahkan kepada Ustaz Azim.


Ewah, ewah, macam nak menikah lak dah. =p


Ustaz baca doa sebelum majlis dimulakan. Eh, Raneeya tengok kamera!


Air kelapa dan dedaunan.


Anak-anak yatim dari Sekolah Pondok Ustaz Azim.


Merasa air zam-zam.


Potong jambul.


The Qasidah group.

source: Raw pixas from faruqstudio.blogspot.com

8 ulasan:

  1. cumelsssssss la raneeya ni..lg cumel pic raneeya tgk kamera ats riba ustaz tu ;-D

    BalasPadam
  2. very cute lah princess ni...

    BalasPadam
  3. bestnye panggil anak2 yatim tu. kite dulu kan mmg berangan nak panggil anak2 yatim pakai jubah serban mcm ni tp xde usaha sgt kot nak mencarik time tu.

    next time lah kot. huhu.

    BalasPadam
  4. ibu chicamie:
    tq auntie =)

    misha.w:
    ustaz sekolah pondok tu

    min hamzah:
    tq auntie min =)

    fadilah r.:
    tu pun nenek dia yang carikan & beriya-iya nak tok cucu sulung dia. ai folo je =)

    BalasPadam
  5. akak, apesal sy baru tau akak org mastanah? huhu.

    alahai, comelnya raneeya.

    BalasPadam
  6. qis:
    hehe. ai anak jati masjid tanah lah.

    =)

    BalasPadam
  7. Jemput join giveaway cloth diapers: http://nurbaiya.blogspot.com/2011/08/aku-buat-giveaway-nihmai-la-join-ramai.html

    BalasPadam