10 Ogos 2010

Vietnam: apa kata survey??????


pix: muka xbole terima makanan kat sana

v i e t n a m

syurga untuk mereka yang gila soping. suma ada. kain ela, baju, peralatan rumah, peralatan sukan, bagpack, sebut je. suma ada depan mata & boleh dapat dengan harga yang berpatutan. katak yang disiang secara real depan mata pun ado juga. =p
uols hanya perlu sediakan duit, pandai bargain, dptlah barang yang dihajati. murah-murah. dorang siap tarik2 ko lagi tok beli barang dorang.

tagline soping di sana: abang, kakak, murah-murah! *sila sebut dlm nada selembut mungkin.

tok lelaki, sila berjaga-jaga sebab takot lak di offer ayat ini: u want to folo me?
haha. si AJ dpt offer ni & siap gegel skejap sbb terkojot. ark ark ark.

tapi,

bab makanan, ai surrender awal2. ai memang kenot gi dgn masakan dorang even halal food masak stail masakan mesia. sbb makanan la ai loya manjang je kat sana. euwwww. loya sebab makanan ye, bukan loya sebab ngandong. redflag uols, nak ngandong hapenye.

sekian, nnt2 tulis lagi. kesan loya masih terasa.

6 ulasan:

  1. haha ingat loya sebab itu :P.btw thanks for the souvenir kak.i likeeee

    -gajahputih

    BalasPadam
  2. ark ark ark...muko ko mmg takleh blah koin oiiii...siannnn, xpelah balik mesia ko makan ler puas2 semula

    notajari: mekasih 4 da souvenir

    ~makgajah

    BalasPadam
  3. GP:
    wah2. hengat senang nak loya sebab itu =p

    ur welkam dear

    BalasPadam
  4. MG:
    berat muka menanggung, berat lagi bahu mikol taw. haha.

    smpai2 mesia je terus makan tomyam. haha.

    BalasPadam
  5. hehe..igt kan loya sbb 'one is on d way'....

    BalasPadam
  6. kakmai:
    haha. tidak ye. harap maklum.

    BalasPadam