26 Mei 2014

12 Mei 2014: Part 2, terima kasih sayang-sayang semua.

Kemain, macam hartisss hah, sambutan harijadi ada part-part.
Kahkahkah.

Sejak umur dah masuk tiga siri, campur pula dah dua kali I sambut harijadi dalam pantang (best oi sambut harijadi dalam pantang, siap kek pun tak boleh makan), memang I dah tak harap sangat dah hadiah-hadiah ke sambutan-sambutan segala ni. Cukuplah, I sambut harijadi dengan buat solat sujud syukur sebab dipanjangkan lagi umur untuk hidup di dunia ni, lepas tu dapat pelukan dan ciuman kasih sayang dari suami dan anak-anak, itu semua dah memadai.

Tapi tulah, orang-orang tua kata, kalau taknak tu lah yang mendapat. Alhamdulillah, dapat juga hadiah dari mereka-mereka yang menyayangi I. =,)

TQSM GCB yang tiap-tiap tahun tak pernah miss bagi present. Tahun ni dapat telekung pula. Alhamdulillah, bertambah pahala yang memberi kalau I selalu guna nanti.

Tqsm cinta hati pengarang jantung. Tahun ni kan main banyak betul lak plan you kan? Tu semua coverline time pantang dulu lah tu kan kan kan? Haha. Tq for the card. Ucapan dalam kad tak payah tunjuk lah ye. Kang muntah lak uols baca. Haha.

Dari GCB, hadiah yang tak dibuka lagi.

Dari cinta hati pengarang jantung lagi. Sejambak rose yang dihantar oleh Abang Itam. 

The cake! Cake ni sebenarnya dari officemate ye, bukan dari suami yang I tulis dalam entri NI.

Wakil GCB, Kokin. Tqsm kak. Dulu, Kokin ni juga pernah hadiahkan I oven tau time birthday. 

Dari geng sama birthday, Kak Alina. Tqsm kak, for the choc with the cute teddy. 

1 ulasan: