22 Januari 2013

Easy, breezy, covergirl!



Haha.
Takde America, Asia, or apa-apa  Next Top Model pun kat sini.
;p

Hanya nak tunjuk eyeliner yang I rasa best je guna.
Best wooo lukih-lukih mata.
Sila dapatkan di kaunter Maybelline berhampiran anda!

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tang mata mmg la nampak cunnya, cuba tgok full body, fengsannnnn. Haha.

      Padam
  2. mmg best, na dah lama gune yg ni, bila nak abis ntoh..hehe

    BalasPadam
  3. i pakai avon je kak tahan lama and tak pandai pakai yg jenis liquid ni :D

    -gajahputih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebelum ni mmg pakai avon punye, tp sbb dah habis pastu eyeliner ni je yg tinggal, so taknak membazir, apa lagi, prektis prektis lah. prektis make perfect gitu.

      Padam
  4. maybelline mmg best!I loveee Maybelinne...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeps dear. brand maybelline best sangat.

      Padam
  5. haish,
    smp skang x bjaya woo nk cuba..
    kdg2 dh berjaya lupa la plak..siap tenyeh2 mata abis dah hitam2.huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama je kita. Tapi i prektis prektis prektis.
      jom prektis sesama jom.

      Padam