18 Oktober 2013

Foto rawak #3

Rangkuman aktiviti minggu lepas.


Budak domok ni dah 5 bulan setengah dan tangan Mummy dia sekarang gatal je nak menyuap makan. Hahaha. Haritu cuba suap puree kentang. Mencebik-cebik je dia sambil keluarkan balik. Tak sedap kot. Takpe. Lepas ni Mummy try bagi puree lobak, epal, apricot, pisang pulak ye. Siap lah ko. Haha.




Try letak Reezqy dalam kolam, ingat dia akan menangis sebab air tu kan sejuk. Haha. Takdo makno ea. Dia mengekek2 gelak lagi adalah. Siap tendang-tendang air lagi. Ok. Lepas ni boleh bawa pi swiming pool lak.




Balik Melaka haritu keluar pergi barang. So bila keluar berdua, kenalah bawa salah sorang. Tak boleh tinggal dua-dua kat Ibu. Kang chaos. Bawa lah si kakak. Hmmmm, lama dah tak pangku dia dalam kereta macam ni. Rindu moment macam tu. 




Hari Raya Aidiladha yang lepas. Iman dengan cousin dia. Pakai juga lah baju raya. Sampai pukul 11 je, lepas tu memasing mengelupur tukar baju.  Yelah, dah berjumpa saudara mara, mana boleh tahan kan kalau tak berlari kejar mengejar. Oleh itu, sebelum kain baju peplum Iman tu koyak, cepat-cepat lah tukar baju bagi dia pakai seluar je.




                                       The cousins sweet moment. =) Ala tomei-tomei.




     Kami yang jadi tuan duduk belakang. Thank you Daddy sebab selalu jadi driver kami. Lebbiu



Mamat Iman Reezqy. Try letak dia dalam mendalah tu. Tegap duduk ea. Siap nak pegang stereng  semua. Hmmm, bila lah kau nak meniarap dik. Penat Mummy nak menjawab soalan nurse nanti. Tapi, rasanya, adik pun sama macam kakak juga, skip meniarap, skip merangkak, terus duduk then berjalan je. 

4 ulasan: