09 Januari 2013

Prenatal Exercises


Jom jom jom senaman.
Ingat pregnant ladies tak boleh senaman ke?

Balik kang nak bersenam dengan suami lah.
Eh?
;p

Elok banyak senaman ni. Kalau dulu, I senaman through naik tangga tingkat 5 secara paksa rela kat ofis I je. Alhamdulillah, mungkin disebabkan itu, I cepat dan agak mudah bersalin juga lah. 37 weeks dah bersalin dan 2 jam contraction sahaja.

Hmmm, mana tahu, kalau rajin senaman lagi, kali ini tak rasa langsung pula sakit contraction tu.*berharap Haha.

1 ulasan: