03 Januari 2013

Penguatkuasa JPJ.

Awak drive slow ni, duduk lah lane kiri. Marah orang belakang kang.

B.... dah oren tu. Slow lah. Ishhhhh, dia laju juga tu! Kalau ada polis padan muka awak kena saman.

Bagi signal lah nak masuk lorong tu.

Tali pinggang tu pakai. Dah  banyak duit sangat ke nak bayar saman.

Oi oi oi. Dah lebih 110 ni. Oi oi oi slow sikit.



Azreen: Heeeishhhhhhh, susah betul lah bila driving duduk sebelah Penguatkuasa JPJ ni!
 ^OO^

5 ulasan:

  1. hahaha
    baguih la Ain..cnfirm2 x kena saman kan kalo ada pnguatkuasa kat soblah ni..duit saman tu bleh beli handbaq.haha

    BalasPadam
  2. alamat tahun 2013 ni sifar saman lah... biasalah..laki kalau driving memang laju.

    BalasPadam
  3. hahaha...ko drive sendiri la nok...habis citer...ekekek...

    BalasPadam
  4. Leceh kalau kena saman paling malas hendak pergi membayor.

    BalasPadam
  5. hahahahahahahahah tak per.. beringat2 sebelum kena... hahahahahah.. stress2 dia pun mesti dia bersyukur juga kan..

    BalasPadam