12 November 2010

Alhamdulillah.


Alhamdulillah.

Chekap di GH semalam semuanya suda oke2 sahaja. Cuma dibagi ubat tambahan untuk pening yang hari2 datang tak penah kurang.

Dapat melawat baby Aisyah Humaira yang chinese look itu. Anak kepada Siti Hajar. Baby sangat comel dan gebu. *dok ngate ai lagi, kan dah ngikot mata sepet dan mulut kecik ai. haha.

Album hari besar sudah dapat. suke! =) ♥ ♥ ♥

Result exam sudah keluar. Tiada yang gagal. Kepada teman-teman, terima kasih atas segala bantuan dan pertolongan. =,)

Terima kasih Tuhan.

10 ulasan:

  1. oh gosh...cute nye humaira...maksud humaira kemerah merahan cam aunty beby

    :D

    BalasPadam
  2. ala...tomei2..igt bb ain tadi..hikhik. Ni anak siti hajar infad ke siti hajar PIPP? Nama cam anak buah i..Nur Aisya Humaira..hee :)

    BalasPadam
  3. nanti nak pergi tgk hajar lah.

    BalasPadam
  4. heee...praktis pegang bb ek..tomei2..

    BalasPadam
  5. OMG!!!
    comelnyeeeeee baby!!!
    (^_^)

    BalasPadam
  6. i nk tgk album kawen dgn cd tau :)

    -gajahputih

    BalasPadam
  7. elin:
    bukan. ni hajar skulmet ai.

    phia:
    gie la. nnt ajid leh shoot.

    fida:
    prektis makes perfect rite? =)

    deno:
    mmg tomei pun.

    gp:
    lalalalalala

    BalasPadam
  8. dear :)
    jom tukar link!
    nanti boleh share2 cerita :)

    BalasPadam