16 Oktober 2010

Teringat majlis kahwin


suwit je gambar ni kan? tu yg ai rasa la. celah mane yg suwit, tu rasie.. =p


haha. tajuk posting xde kene ngena pun dengan gambo di atas. cuma ai rindu pelamin nikah ai. tu je la nak bagi tau. tetibe miang gi tgok gambo nikah padahal bsok ada dua paper nak jawab. bole camtu?

ai suke la pelamin nikah ai. suka. suka. suka. =) even simple tapi suwit & somel je. ishhh, rindu la pelamin ni!

notalipscumel:
rindu juga nak jadi ain syazrin yg normal. boleh wat keje cepat, boleh terlari2, boleh makan ape saja, boleh makan mekdi, boleh makan ayam puas2, tak cepat penat. haishh, mase, sila gerak laju ye.

6 ulasan:

  1. anda tidak akan dpt kembali seperti dulu ;) kalau masa bergerak cepat pun..anda sudah ada orang ketiga dlm hidup..hidup akan lebih indah dengan kesibukan mengurus suami dan anak

    all the best to you!

    BalasPadam
  2. Bakal dapat beby eh..tahniah..:)

    BalasPadam
  3. bittersuwit:

    nak jadi normal tamo ade morning siknes je. =) penat.

    BalasPadam
  4. asmidar:
    insya Allah, dengan izin Allah.

    BalasPadam
  5. pelamin itu mmg comel mcm akak :)

    -gajahputih

    BalasPadam