12 Mei 2010

Surprise yang tak menjadi tapi buat ai nanges =,)

last wik:
dea~ selasa nnt diner dgn ai k.
me~ nape selasa? nape tak isnin ke kamis ke?
dea~ ...............

selasa, pukul 10 lebih2 pm, on the way nak ke tempat makan:me~ nape nak diner dgn ai mlm ni? besday ai kan bsok?
dea~ la besday u bsok ke? ai saje je nak diner. takan xboleh nak diner same.
me~ ele, saje la tu buat2 lupa. tadi da lunch same, nak diner2 lak.
dea~ *senyap malas nak layan

lepas abeskan diner:
me~ da jom balik cepat. da nak pkol 11pm.
dea~ ala, cepatnya. tak boleh nak countdown.
me~ countdown hapenye da lambat ni. kang u sampai rumah lambat.
dea~ jap la. ai amek kek dlm kete.
me~ *sengih2 sebab da hagak dea mesti akan beli kek tok nyeleberate besday ai. =p

lepas tgok kek & kad, nak balik, sebelum stat kete:
dea~ adoi, kaki ai krem la. haiishh. *picit2 kaki
me~ sejuk, tu yg kaki krem. u picit2 la kaki tu. kang ilang la sakit tu.
dea~ sakit lg. tolong amek ubat ai kat bonet.
me~ tanak! takot.
dea~ g la tolong. kan ade lampu tu.
me~ tanak la. gelap. takot. u amek la sendiri.
dea~ jom teman ai amek.
me~ ala, ngade btol la nak teman2.... *potpetpotpet

kat bonet kete, dea buka bonet:
me~ haha. *jerit2 kecik, gelak dan tepuk dea.
me~ da tau da smthing. sbb tu tanak g amek. taktik lama.
dea~ ala, tak jadi lak nak buat seprais.
me~ ai dapat bace la semua.

dalam kete:
me~ tqsm 4 everything. *sgt hepi
dea~ same-same.
me~ nak nanges bole tak?
dea~ bole
me~ *nanges btol tak tipu sbb sgt hepi.


tart a.ka kek besday *ai & dea xsuke kek sgt, tapi kalo tart comels ni weol makan byk.
dibeli dan disusun same mcm ai sambut besday dea dlu.


paling ai suka.
=,) tak payah tunggu konvo, ai dapat bunga da.


kad yang sangt somel.


*speechles.
u suka bagi benda yang ai tak suka kan! lepas tu suro ai pakai!


beg mekap tempat isi jam.


botol bintang diletak dalam beg mekap tok penoh kan beg yang kosong sbb hanye ada jam sahaja.

notalipscumel:
1. 1st time besday ai disambut awal.
2. sgt hepi dapat bunga tu sampai tak bole nak tido. rasa macam nak tdo dengan bunga tu sekali je.
3. sangat hepi. hapdet blog sambil nanges. tqsm dea.
4. ai hapdet kat rumah ni gune brotben celcom.

15 ulasan:

  1. wah! meriah uols!. happy birthday kak cik, semoga panjang umur & dimurahkan rezeki. Amin.

    ko x suke jam ke kak cik? ihik.

    Cik beby

    BalasPadam
  2. dak pink da tukar nama blog ke...?

    BalasPadam
  3. banyaknye hadiah... aku pun tak penah dpt byk tu :P

    BalasPadam
  4. da tua da.. tu yg cpt trsentuh tu. hahaha.... smoge saat manes ni berkekalan slalu! *likee!

    BalasPadam
  5. happy besday...cute jek sume besday present...

    BalasPadam
  6. happy birthday to cik ping..semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan jodoh sampai akhir hayat...

    p/s : komen time keje..

    BalasPadam
  7. sume pink.dia mmg tau feveret kaler tp tak tau apa akak suka atau tak hihi.sama la tak suka jam :P

    -k

    BalasPadam
  8. beb:
    hehe. tq bie.

    bukan tak suka jam. tapi xsuka pakai jam. =p

    BalasPadam
  9. kak hani:

    =) hepi kak.

    ye, besday ain harini.

    BalasPadam
  10. piya:
    =p

    nnt minta la kat ajid

    BalasPadam
  11. mis linda:

    tengkiu

    psst: ai komen kat rumah

    BalasPadam
  12. aninomos:

    dia tau ai suka jam. tapi dia gatal nak bagi juga.

    tq ye. =)

    BalasPadam