23 Januari 2010

Bagi terapi satu please.

ai sgt memerlukan terapi jiwa tok melegakan segalanya.
yep, sgt2 perlu.

senin di hari gajji nnt ni ai cuti kerana mau pergi capture pixas 4 my group assignment. so, selepas selesai, mungkin ai akan gunakan masa yang selebihnya untuk terapi jiwa. sendiri. tanak sape2 teman.

dan tok terapi jiwa cara ai, dua benda yg dah ado dlm kaplo =) cara ai wat terapi gitu, cara uols ai tatau la cemane lak ea??

aim: dable H.

1. heels.

~weeee, so sexyyyyy


feelingg2 legally blonde reese witherspoon lak. *ai start suke pink since ai tgok muvee tu taw. =p



ado reben2, tu yg wajib ada tok heels ai. =)


2. H kedua adalah handbags.

pixas???
tado.
sbb ai susa nk cari handbag yg ai suka. siyes. smpai sekarang tade penah ade handbag yg ai bekenan.
papepun, my aim adalah simple+somel+suwit = suda memadai.

muahahaha.
sgt tenang tiba2 bila memikirkan dua benda tu.
dan ketika mencari nnt, konfem, ai akan lupakan semuanya yg bersarang semot ni.
yey! xsabar untuk menunggu hari isnin.
so excited rite now dan lupa sekejap petang ni ai ada debat, test english & mcm2 lagi tentang benda2 remeh tp memenatkan kaplo otak.

notalipscumel:

sgt tak bez kan, bila asek mengingatkan sesuatu berulang kali, dan buat org rasa xbez dan ckp: cukuplar kalo ckp sekali je.

haishh, semua hati perlu dijaga. so, xperlu ambil berat, hanye perlu ambil tau je sudah. *g bace posting menjagahati tok tau beza ambil berat dan ambil tau.

♥,

8 ulasan:

  1. kak may:

    mmg bez. tp xsempat nk g pun smlm.

    BalasPadam
  2. bitter:
    i cik bitter.
    lawa+somel kan. =)

    BalasPadam
  3. dapat dah ker????

    notajari: ai pi terapi pree jer tiap2 petang...la la la

    BalasPadam
  4. kokin,

    belum deh

    notalipscumel: ai g terapi tu sekali je *bangge

    BalasPadam