14 September 2009

Penat dan tenat tapi menyeronokkan

Alhamdulillah, program yg dirancang telah berjalan dgn lancarnya.
result: tggu ler Dr. pozi announce lepas raya nnt. *doa la semoga sumenye kan ok je. =\
penat: maunye tak, wat program di bulan pose + da la panas teriknye lg. huhu. *rasa mcm nk g minum air paip je.
letih: terkejar ke sini- sana. dewan ideal ke latar siswa tu jauh woo.
crowd: ramai jg la & bubur pun habes diedarkan.
NV: ermm, tatau nk cakap. hopefully story ado la. amin.
hartis: ifa sgt sexxy, krill ensem =p, faizal AF lawak & sporting.


tgok, tgn sape la yg cedok bubur smpai tumpah2 tu.
=p
*baru la ai tau, nak cedok bubur pun memerlukan skill. xbley men suke ati ko je nk masukkan ke dlm mangkuk tu.


shithah kan main lg ko ea cekak pinggang bg arahan.
ko tau tak aku kepanasan tu weh! hazabb!!



kaco, jgn xkaco.
erghh, panasssss xtahan tp pengalaman ni amat menyeronokkan.
*yg pakai songkok tu adolar pak hassan kg baru. bubur lambuk kg baru tu mmg mabeles sedap xtipu. =)

**gamba dinner+artisss tgggguuuuuuuu. sebak je nengok anak2 yatim tu. =(

♥,

5 ulasan:

  1. hebat ar dak ping...congrats...jgn lupa tayang dinner plak...ihiks

    BalasPadam
  2. cik pink...upload la copat gambor lain,den tak rajin nk upload..hihihi

    BalasPadam
  3. cik pink...upload la copat gambor lain,den tak rajin nk upload..hihihi

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. kokin: kami sume mmg hebat, harap result pun hebat la. amin.

    peyus: g tgok fesbuk. dorang da hapload. ai xrajin tok hapload ye. =p

    kocha: rugi sha. sodap hingga menjilat jari kaki. tak caye tanye peyus. kan peyus kan??

    BalasPadam