20 Julai 2009

Semester baru bermula lagi


sekolah telah kembali bermula.
kelas pertama je suda ada presentation.
wakakaka.
dak comm kan, xkan lengkap kalo tak kene bercakap.
saya macam biase, xpenahnye nk serius dan xbole nk tahan ketawa walopun sblm ke kuliah itu,


hari kedua kuliah saya tetap hepi dan masih juga dgn rutin saya seperti biasa, pixas yuk!
*nak tau tak? pensyarah BBI saya amatlah sexy. pakai skirt pendek dan kakinya putih gebu. hehe.

ermm,
keputusan exam juga telah diketahui.
dan agak mengejutkan kerana saya telah lulus dgn gred B- bagi subjek yg saya jangka saya akan mendapat E. syukur.
walopun cgpa sedikit jatuh, tp saya masih maintain 3 pointers. papepun, utk sem 3 saya harus berusaha lebih. caiyuk cik ping.

**to abg faizal, jgn la cemburu kerana saya mendapat A utk english. kamu juga harus bersyukur dgn A- itu. =p Thanx juga kerana menghalang saya membuat pengecualian utk subjek English di awal semester dulu.

♥,

10 ulasan:

  1. "kadang2 org bila da belajar tinggi ni sebenarnya bodoh bila bercakap tentang hati"

    bukan kekadang kakchik. MEMANG. *ter emo*

    :P

    BalasPadam
  2. tak sabo nk open table ni... ptg ni jd tak???? booking time masjoko n halina dr saat ini!

    BalasPadam
  3. tahniah atas result yg baik itu cik ping... dan tabahlah kamu diatas yg x baik itu. mungkin dia hanyalah ujian utk kamu. and ur destiny cud be sum1 else better him...perhaps..

    BalasPadam
  4. piya: haip2, emo sikit2 suda!! kang hilang seri.

    kak wa: jd lar. tp ai pose. oke?

    nami: tqsm nami. btol ckp kamu itu.

    BalasPadam
  5. sib baek x blajar tinggi2 sgt.. kalau tak free je kena bodo ngan cik koin.. huhuhu.. way to go bebeh.. keep on the great achievement :P tetiba je rasa mcm tingin nak blajar sekelas ngan koin.. hihihi

    BalasPadam
  6. ele, nk blaja sekelas dgn ai sbb nk tgok cegu ai yg pakai skirt tu la tu.
    gataiii

    BalasPadam
  7. bukan sebab cegu skirt pendeks tu arr.. sebab budak tudung pink tu lerrrr.. hhihihi.. but still gatai gak arr.. ahakss.. jom dinner jom.. nasi kukus arini..

    BalasPadam
  8. cegu: =p, diner nasi kukus ke diner kfc? ark ark ark. g ngorat dak kfc la tu.

    BalasPadam
  9. i pon nk smbung yg dah di tgh jln dulu tp kene ulang semula semua...huish! cukup kuat ke mental & fizikal? hmmm anyway...congrats ain 3.0++ kira bagus tu...

    BalasPadam
  10. CONGRATS!!!!...semoga kamu terus ceria dan tabah...lebbiu!!!

    BalasPadam