25 Ogos 2017

Sambutan kemerdekaan di sekolah.

Bila cikgu bagi makluman yang akan adakan sambutan kemerdekaan di sekolah, haha, emak-emak ni biasalah, macam-macam dah future plan dia.

Kahkahkah.

Kita kan support cikgu. Kalau kita yang tak bersungguh, siapa lagi kan?

Kakak dengan kawan twins nya.

The boys at Abang's school. Tengok yang depan pakai spec tu, comel macam Profesor.

Awat marah tu abang? Haha.

Before go to school. Si kenit tu, pandai dah buat perangai kalau nak snap gambo dia.

The girls. Senior adik kat taska ni. Adik tak perlu pakai pun ikut tema, tapi Mami tetap gigih jahit skirnya. Haha.

Lil' Rayeesa!

Mini me sungguh ni. Haha. Perangai pun sama. :p


Jadilah ya anak-anak. Mak tak suka fashion yang complicated. Serabut nanti tengok. So, memang pilih tema, less is more. Mak kau pun bukan tukang jahit profesional. Maka, mendapatlah semua hasil-hasil jahit jelujur lurus, transform jadi ikut apa yang mak suka.

Selamat Hari Merdeka semua!
Semoga Allah s.w.t sentiasa lindungi nasib negara dan anak bangsa kita.
Semoga Malaysia terus aman dan makmur, dijauhkan dari segala bencana dan perkara yang tidak baik, Insha Allah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan