24 Jun 2016

Kekal bahagia, Insha Allah.


Ku telah melupakan dirinya
Ku telah benar-benar melepaskan
Kini aku hanya ada kamu
Mengertilah cintaku

Kuatkanlah untuk bersamaku
Teguhkan hatimu menemani aku
Menjalani waktu-waktu hidupmu
Aku 'kan selalu ada denganmu

Memang benar aku mencintaimu
Memang benar rasa menyayangimu
Setulusnya rasa hati ini
Hanyalah padamu

Ku harapkan engkau yang terakhir
Dalam hidup ini
Setia bersamamu
Hingga hujung waktuku
Kekal bahagia selamanya

~Kekal bahagia oleh Ippo Hafiz~

________________________________________________________________________ 

Lagi sebulan lagi, Insha Allah, genap 6 tahun perkahwinan kami.
Motip sangat kan, awal sebulan sibuk buat post anniversary. 
Haha.

Almaklumlah, makin nak bersalin ni, makin macam-macam rasa bercampur-baur.
Yang pasti syahdu, touching, begenang-genang air mata bila mengingat suami sendiri.
Orang banyak dosa dengan suami ni memang gini 
:p

Thank you B sentiasa sabar dengan perangai I.
Lagi-lagi time pregnant ni, lagi triple mengada-ngadanya kalah Iman Raneeya. 

Terima kasih Tuhan, pinjamkan mamat penyabar ni kat I.
Terima kasih kerana mengurniakan pelengkap kepada kekurangan I.
1 4 3 Aren ;)


2 ulasan: