24 Julai 2014

Kemeriahan raya di pejabat.

Tinggal besok saja lagi kerja, then cuti ghayooo!
Even harini badan ada di pejabat, tapi hati tu menerawang tah ke mana-mana tah nya.
Haha.

Kat pejabat I ni, memang dah menjadi tradisi, setiap jabatan akan ambil gambar raya untuk dibuat kad ucapan raya. Bila tengok kad-kad yang diemel ni, memang terasa sangat raya dah dekat dan jadi macam rasa meriah pulak tengok kad raya yang bermacam-macam gaya dan design.

Meh kita rasai kemeriahan raya di pejabat kami meh.


Ni dari jabatan I.



Teteleng kepala nak tengok kad ni.


Husband's Department

Kad Raya ni WIN! Haha. Kreatif!


HR's



4 ulasan:

  1. cantiknya kad raya!!!

    selamat hari raya dear.. ampun & maaf jika ada salah silap sepanjang kita kenal.. even tak pernah jumpa kan dear?

    hati2 balik raya nanti.. :)

    BalasPadam
  2. Wahhh ! Meriahnya. Kita meriah camni time CNY je. T_T

    BalasPadam
  3. selamat hari raya kak ainnnnnn!! =D

    BalasPadam