30 Oktober 2013

APOMCOAW 2013 / 1



"A Portrait Of My Children, Once A Week, 2013"

1. Iman Raneeya: Perangai kakak-kakak makin terserlah dan makin banyak soalan dia suka tanya. Pagi ni, dia tanya, berak Mummy kat mana? Haha.


2. Iman Reezqy: Cepat sungguh masa bergerak. Dah 6 bulan dah awok Dik! Lepas ni 7 bulan, 8 bulan, 9 bulan, 10 bulan, tahu-tahu lepas tu berjalan je dah.



APOMCOAW 2013 / 1


Kalau dalam Bahasa Melayu sebutan dia ialah Apom Kau!

Kahkahkah.
Lawak lak haih.


Apapun, sebab kadang-kadang malas nak menulis tapi nak post juga apa-apa,

jom kita buat post gini je.

Inspired from: Bluebirdvintage


Tapikan,
Gambo I tak secantik gambo dalam blog BBV tu lah.
;p

3 ulasan:

  1. bijak kakak ni tanya soklan macam tuh...senyum auntie nur
    kejap adik dah besar...tak lama lagi dah berjalan...
    dua-dua comel...

    BalasPadam
  2. Eh mcm best je mcm best je buat gini
    Tambah utk org yg bukak blog bape bulan sekali mcm aku ni

    BalasPadam
  3. Eh mcm best je mcm best je buat gini
    Tambah utk org yg bukak blog bape bulan sekali mcm aku ni

    BalasPadam