20 Disember 2012

Potong kapla dia!

First time bawa Iman pergi gunting rambut kat kedai. Haha. Even dah cakap lapan juta kali kat Azreen, nak potong rambut Iman time umur 2 tahun nanti, tapiiiii tetap juga cakap tak serupa bikin bila belum dua tahun lagi Mummy dia dah tergedik-gedik bawa pergi gunting rambut. ;p

Alah, bila Iman umur dua tahun nanti I tengah dalam pantang, confirm tak sempat punyalah nak keluar apa semua tu! *ayat sedapkan hati sendiri


Alhamdulillah, time gunting rambut tu dia behave je. Elok, diam tak nangis apa pun. Cuma, mulut  je lah yang tak boleh diam. Asyik cakap dah dah dah. Mummy dah. Nenek dah. Dah dah dah! Nenek dah!

Ha, ambik kau! Tukang gunting tu dia panggil Nenek uols. Penat ahkakkk betulkan panggil Auntie, dia tetap panggil Nenek juga. Mungkin sebab faktor badan tukang gunting yang agak besar kot, tu yang terkeluar Nenek.
;p


5 ulasan:

  1. alahai kak bagusnye iman ni behave je gunting rambut senang : ) anak kite bersilat dah hai lau macam ni

    BalasPadam
  2. heheheh sonokkk ye potong rambut...hehehe lucu tukang gunting pggl nenek...hahahhah jgn terasa ye tukang gunting kekkeke

    BalasPadam
  3. haha
    nasib la anti tu kena panggil nenek dek si Iman ni...
    tp bagus la Iman dok dendiam camni..gud girl ;p

    BalasPadam