24 September 2012

Tajuk lagu kat blog?

Cinta mereka sampai syurga. Amin

Eh, sebelum tu, kalau ada sesiapa yang sakit telinga bila  buka blog ni disebabkan lagu yang I letak, hehe, ampunnnn ya bapak-bapak dan ibuk-ibuk. Korang mute kan lah volume pc ye kalau takmo dengar.

Back to the post tittle,
Ramai yang tanya kat I sebelum ni, tajuk apa lagu yang i letak kat blog tu. Tapi tak pernahnya lah I nak hafal tajuk nye sebab I tahu nyanyi tapi tajuk tak  berapa nak ingat. I suruh diaorang  yang nak tahu tu google lirik sendiri je kalau nak tahu. Boleh camtu?
Kahkahkah.

Lagu tu, i dengar time tengok TV3 slot cerekarama, drama Perempuan Neraka dulu. Ala, cerita yang pasal Sherrie Melis guna-gunakan suami dia tu. Kan main sedap makan hasil duit suami tapi layanan kat suami macam kucing kurap je dibuatnya.

Time dengar tu rasa best pula,  terus google lirik, dan dan tu juga tahu lagu ni nyanyian Wali  Band.

Bila dengar lagu ni kan, automatik kan, I akan terbayangkan muka-muka orang kat atas ni.
=)
Mereka yang sentiasa bersama dengan I ketika i gembira, bersedih, menangis, mereka sentiasa ada.
Sebab tu lah i suka lagu ni. Dan lagu ni pun memang I tujukan kat diorang.  Tuhan tolong aku, tolong jaga dia Tuhan aku sayang dia!


 Wali Band – Doaku Untukmu Sayang 

Kau mau aku apa, pasti kan ku beri
Kau minta apa, akan ku turuti
Walau harus aku terlelap dan letih
Ini demi kamu sayang

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi

Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Ilahi
Tuk satukan kami di surga nanti

Tahukah kamu apa yang ku pinta
Disetiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia



10 ulasan:

  1. tak per tak per.. lagu ni sangat2 best sampai saya ada cari kat youtube juga..
    memang sangat2 best lagu ni..

    BalasPadam
  2. kak, touching la dengar lagu ni T.T

    BalasPadam
  3. Kan kan kan?
    Kalau betul2 hayati, mmg touching je

    BalasPadam
  4. Bila dengar lagu tu sambil tgk citer tu, mmg menyayat hati..huhu

    BalasPadam
  5. aduss..sdhnye dengau lagu nih kn..mang teringat insan2 tersyg dlm pala hotak nih...huhuhu especially my Prince Charming kck..

    BalasPadam
  6. hahahah untuk perhatian puan nia neerza setiap pagi elin akak bukak blog kamu dgr lagu ni..semua lagu menusuk kalbu..
    kat opis nih nak dload apa2 lagu semua kena sekat :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. lame dah xpat bukak blog cik Elin. sobss *iklan*

      Padam
  7. hahahh aku da lama nk tanye title lagu ni kt ko. manjang la lupe aje.
    hahah...
    best lagu ni weh. aku bukak blog ko kt opis bio trbukak tapi x bace. yg penting lagunye ade. hua3

    BalasPadam
  8. lagu ni mmg syahdu.. bila hayati lirik tu, lagilah menusuk qalbu..

    BalasPadam
  9. lagu ni memang best.. syahdu je dengar ...

    BalasPadam