07 Mei 2012

Somewhere over the rainbow: Iman Raneeya is turning 1!

Dah nak masuk minggu birthday Mummy pun Iman Raneeya, barulah terhegeh-hegeh nak upload gambar majlis kamu. =p

Mintak hampun lah ye.

Ok, lets straight to the pictures je tak payah nak intro panjang-panjang.


Majlis ni berlangsung seperti butiran gambar di atas. Bacalah sendiri butiran tu ye.


Birthday girl. Sambut lewat sehari sebab tarikh hari jadinya jatuh pada hari jumaat.


Get ready nak potong kek.
Cekat crown tu dah 18 kali asek kena pakai kan je sebab tangan birthday girl dah pandai buka sendiri cekak tu. Almaklom lah kan, dah setahun, akal pun makin panjang sekarang. Macam-macam dia dah pandai.


Gelak besar I bila tetamu beriya-iya nyanyi lagu happy birthday, selamat hari jadi, Allah selamatkan kamu dengan kuat sekali.

Birthday girl pulak, macam tak sabar je nak meramas kek tu. Haha.




Birthday girl lagi.


Kek birthday.
Hmmm, kecewa dengan kek ni, tapi majlis dah berlangsung pun. So, kita lupakan saja apa yang berlaku. =)


Mummy happy, Iman Raneeya pula cuba nak melarikan diri.






Iman Raneeya si birthday girl with Mummy's DIY tutu skirt.
Haha.
Salah pilih net buat tutu ni, ditambah pula dengan jemari mummynya yang dah sedia keras, so nampak keras je lah tutu skirtnya.


Memang tak reti duduk diam!


Daddy's girl!


Hadiah pertama yang diterima daripada Mak Ngah.
Mak ngah bagi hadiah ni awal sebab dia tak dapat hadir time majlis.


Mummya dan baby. =)


Heshhh, payah betul nak suruh tengok kamera bila ada orang ramai.


Candid!


Birthday girl dah serabai dah.


Hubby's friends.

7 ulasan:

  1. comel je ala2 fairy si kecik ni hehe. kreatifnya akak buat gaun neeya kak.amboi ayah akak nyanyi besar :p

    -gajahputih

    BalasPadam
  2. aaaa. x boleh terima dek akal kecomelan iman raneeya. comel sangat! dah la pakai tutu. siap pakai wings lagi! tinggal ak terbang je. hehe.

    ape pun, happy belated birthday iman raneeya!

    semoga menjadi anak yg solehah :)

    BalasPadam
  3. comelnya si birthday girl tu... :)

    BalasPadam
  4. rajinnya kamu buat tutu tuh...comel ok..
    party pun nampk sgt happy!

    IR pun nampak dah besar :)
    muuaaah IR..

    BalasPadam
  5. tutu itu sangat cantek ok.. kreatifnya ain..

    BalasPadam
  6. GP:
    Cucu sulong GP, haruslah besar nyanyinya. Haha

    Sue:
    Tq auntie.


    Riena:
    Tq auntie.


    Elin,
    Haruslah rajinkan diri bila dah tak sempat nak order ;p


    Yuyunz,
    Follow step dia je, Alhamdulillah, menjadi.

    BalasPadam
  7. Sangat comell birthday girl tu....mama nye sekali...hehe...tetiba teringin pulak baby girl....Anyway,sangat cute birthday party tu..nanti kalau sy nak buat birthday party untuk anak saya, sy boleh la tanye pendPat dr awak yer...tq..:-)

    BalasPadam