AIN YA NUN

10 Mei 2012

Burger Bakar Daging Tebal, Kajang.



Haha. Maaf lah ye sebab gambar burger yang I post kat fb buat ramai yang terliur. =p

Ok, i bagi direction untuk ke gerai ni.

1. Ikut LEKAS, bila jumpa Tesco Kajang, ambil simpang kiri.
2. Jumpa trafic light ambil kanan.
3. Akan lalu depan Sekolah Sultan Abdul Aziz Shah, jalan terus lagi sampai jumpa kedai tayar di sebelah kanan.
4. Depan kedai tayar tu ada satu kedai nasi campur.
5. Gerai burger tu sebelah kedai tu je.

*** I tahu jalan ikut LEKAS je. Kalau ikut Pekan Kajang, i tak reti. 1st time cari haritu, pi cari ikut Pekan Kajang, sesat barat terus pi makan satay Kajang je.


Info tambahan:


1. Kalau nampak orang jual burger guna alat memasak dia lain macam je, itu lah dia.
2. Orang kata, kalau nak lagi best, pergi cuba Burger Bakar Kaw Kaw yang kat Wangsa Maju tu.

13 ulasan:

  1. wahh nmpk dapnye kak ain.. :)
    tetiba terliuuurrqq... hihihi

    BalasPadam
  2. ramai ckp burger kaw2 wangsa maju tu tak lah sedap mana pun, harap beratur je panjang...org ckp lah...huhu..

    sekarang aku jeles tgk burger bakar ko, kejam!!

    BalasPadam
  3. dah le meleleh isi perut burger tu....ni kan pulak air liuq kami yg menengoknyer....

    BalasPadam
  4. Shomel:
    Pi beli pi.

    Wahidah:
    Lain org lain pendapat. Tok org yg suka burger cam aku ni, i loikeee burger bakar Kajang. Tapi lepas ni nak makan kena share lah sebab makan sorang tak larat nak habiskan.


    Diariku:
    Pi beli ye.


    Riena:
    Memang sedapg pong! hehe.

    BalasPadam
  5. sedapnye...lame dah terliur nak mkn berger bakar...tp nk g wangsa maju tu jauh plus nak kene tunggu 2-3 jam baru dpt mkn...tak sanggup...berger bakar kat tmn mesra kajang nie pun penah dgr sblm ni....tp x sempat gak nak pegi...kalau order kt kajang ni, lame tak nk tunggu...

    BalasPadam
  6. Kak Mai,
    I pergi haritu dalam 7 lebih je. Order, tunggu dalam 20 minit, dapat dah.

    BalasPadam
  7. Ya Allah ain oi,besar gedabak.
    kira abis diet la kalo mkn burger ni..haishh

    BalasPadam
  8. kak ain, siang die bukak x??

    -jannah-

    BalasPadam
  9. Jannah,
    Dia buka petang dlm pukul 6 -7.

    BalasPadam
  10. Nampak sedap. Akan di cuba. Untuk makanan lazat sekitar Kajang, layarilah di http://kajangfood.blogspot.com/.

    BalasPadam
  11. Nampak sedap, mesti nak cuba. Untuk makanan lain yang sedap sekitar Kajang, layarilah http://kajangfood.blogspot.com/.

    BalasPadam
  12. Nampak sedap. Akan di cuba. Untuk makanan lazat sekitar Kajang, layarilah di http://kajangfood.blogspot.com/.

    BalasPadam