03 April 2012

March birthday treat!

Setiap tahun, bulan Mac, ada 3 orang ahli keluarga I yang akan celebrate birthday.
1. Dik Wan, 1/3 *dah besar gajah pun tetap panggil dia ni Dik Wan =p
2. Ikin, 7/3
3. Abah 31/3

So, utk jimat kos tahun ni, I belanja mereka bertiga diner sahaja.
Senang!
Plus, tak payah susah, susah sakit kepala otak nak fikir nak bagi apa.

Eh, tapi Dik Wan haritu dah share dengan Ikin beli jam dia. =p


Oleh kerana, Abah tak nak kek-kek dah untuk birthday dia kali ini, so I bawa dia pergi kedai kek je terus.
Tengok kek, tapi tak makan kek, then makan-makan.



Yang lain-lain pun, ambil keberkatan juga sempena birthday Abah. Merasa lah they olss makan di SR giteww.

=)

Oh, masa bersama keluarga adalah lovelovelove.

To abah, ikin & dikwan,
Selamat Ulang Tahun Kelahiran.
Moga sentiasa dirahmatiNya dan dikurniakan dengan kesihatan dan kebahagiaan di dunia dan di akhirat.

4 ulasan:

  1. ikin tu kerja LTAT kan?
    saya rasa saya kenal la sangat kikin tue..hehe

    BalasPadam
  2. waaahhh.. rindunya nak celebrate beday with family members.. priceless moment!

    BalasPadam
  3. btul2...ms bsama kluarga adalah sgt terindah.kalo cita bab keluarga pun dh senyum smp telinga =p

    BalasPadam