06 Disember 2011

Ombak rindu.


Siapa dah pergi tengok cerita ni?
Ok ke tidak cerita ni?
Berapa bintangboleh bagi?
Sama tak macam dalam novel?

Setakat ini komen-komen kat FB I tentang cerita ni macam memberangsangkan je. Semua yang dah tengok kata best. Siap suruh sedia tisu lah kalau nak pergi tengok.

Haishhh, teringin nak pergi menonton, tapi tulah, ada masalah pula nak pergi tengok movie ni sebab Azreen tak nak pergi. Dia dah menyesal yang amat dah sebab dulu ikut tengok Lagenda Budak Setan yang tak best tu siap tidur-tidur lagi menonton. =p

Adoiiyai, ada sesiapa nak pergi tengok tak? Jom pergi sekali jom!

=)

Link
Review Belogers tentang Ombak Rindu:

1. Cik Epal
2. Ceeramoon
3. Khairil Husni


13 ulasan:

  1. akak pun belum pi tengok lagi...gendik2 nak gi tengok tapi tak ada siapa nak temankan...huhuhu
    time akak baca novelnya mmg best giler tp bila dibuat filem..harap2 best le....

    BalasPadam
  2. Kakmin:
    Jom pi tengok lah.


    Qeen:
    Jom, jom!
    Datang rumah aku besok, kita pi bertiga dengan Raneeya. Girls day out!

    Hari Ahad, aku nak kena pi Fakulti, ada program.

    BalasPadam
  3. ajak je asben ain tu..haha..asben noora memula xnak tgk..tp pas dah tgk smlm..kemain dier yang sedih sgt,sampai hari ni dok teringat2...siap ckp nak tgk lagi skali..huhu

    BalasPadam
  4. haah novel best giler kan...sanggup beli magazine remaja sebulan 2 kali dulu2..kumpul..last2 baru baca novel tebal tu. Hmmm sama ngan hatta, tak suka tgk movie melayu..jgn harap nk teman tgk citer melayu dr dulu, kini dan selamanya kot..haha.

    tak yah bawak iman..nnt tak sempat nak lap air mata and ingus..hihih.

    BalasPadam
  5. zana x tgk lagi cerita ni.. novel dia pun x pernah baca.. huhuhuuh

    BalasPadam
  6. saya tunggu estro first! ekekekke...

    BalasPadam
  7. aku antara ribuan pembaca novel Ombak Rindu ni...
    tapi filem dia aku tak tgk lagi...mmg wajib tgk!!

    BalasPadam
  8. jom ain kita gi berjimba tgk movie ni. teringin gak nk tgk tahap bestnya sampai mana. org cite bkn main lagi. mana2 blog atau FB pun pasai OR. novelnya tak yah citelah mmg best giler. baca dari koleksi ibu ai...

    BalasPadam
  9. belum punya kesempatan lagi untuk nonton..as this film hasn't been displayed at indo cinema..emm, many people said filem ini best! :))

    BalasPadam
  10. Putries,
    Tengah pujuk-pujuk lah ni.Ada rezki dapat lah nnt.


    Elin,
    Tulah. Sebab ada novel lah nak pergi tengok. =p Kesian pula kalo tak bawa raneeya.


    Zana,
    Try lah tengok. Mana tahu nnt, boleh jatuh cinta pula dengan movie ni.

    BalasPadam
  11. Leo,
    Eh, leo pun minat ea.Ok, ok, nnt tgok tau.


    Wahida,
    Moh lekas kita pi tengok.


    Kak yanee,
    Koleksi ibu lagi tu. Jom kak kita pergi tengok jom.


    Rtp Farra,
    Wah, di Indonesia pun tahu ya tentang movie Ombak Rindu.
    Ada peluang nanti pergi tengok.

    BalasPadam
  12. penangan ombak rindu!!..

    kalau nak pergi kena bawa si comel tuh kan.

    BalasPadam