17 November 2011

Senyum Khamis







































Notalipscumel:

Perempuan ni, dia suka fikir banyak kan?
=p



7 ulasan:

  1. so true :)

    -gajahputih

    BalasPadam
  2. ari ni pepagi dah mkn jeruk mangga

    so muka pun jadi kelat2 gitu

    hehehe

    BalasPadam
  3. Betul! Lelaki takde hal, kita fikir panjang lebar.

    I pun sekarang baru faham kenapa sometimes Mett jawab, "Jangan risau, takde kena mengena dengan you pun."

    Hehehe.

    BalasPadam
  4. perempuan mmg banyak fikir.. lepas tu suka gak buat andaian yg macam2.. hihihi..

    BalasPadam
  5. GP,
    Tahu pun. Lepas ni sila biasakan diri ye.


    NM02,
    =)
    Lepas bace ni harap boleh senyumlah.


    HJ,
    Tulah, lelaki ni simple je, perempuan yang suka fikir byk.


    Zana,
    Betul, betul, betul!

    BalasPadam
  6. Leen,
    Tq leen. Memang kelakar pun.

    BalasPadam