02 Disember 2010

Dear baby,


dear baby,
semalam mami & dedi gie FOS. sekali jumpa satu baju comel tulis i laf my dedi.
mami nak sgt beli, tapi dedi tak bagi. =(
dedi kata,
xmo beli dulu sbb kene igt pesan mama. dedi kata lagi, besok kalo dah lahir tiap hari2 balik keje kita singgah area giant ni beli baju baby.
ha la dedi ni, dengki!

dear baby lagi,
makngah ikin nak bertunang sayang. mesti baby dengar mami borak dengan makngah dan nenek ani kan?
mami sgt hepi sekali taw. yelar, dulu dia sebok bising tadak bofren, asek clash cemane nak kawen. tapi la ni, dia nak tunang dah. alhamdulillah.
keje tuhan, tak siapa tahu kan? sekali jodoh sampai, tak sapa menyangka.

dear baby sayang mami,
kawan mama, acik kama lost her twins baby.
mama sedih sgt dapat berita tu sbb mami tahu cemane acik kama rasa sebab mama pun hampir2 rasa macam tu dulu.
mama tahu acik kama kuat.
moga acik kama akan terus tabah dan ada lagi rezki tok dia dan suami di lain kali. amin.
bila dengar berita tu juga buat mami risau.
risau tentang baby mami.
papepun, mama sentiasakan doakan moga ada rezki mami and dedi.

ok lah baby.
nanti2 mama tulis lagi. dok diam2 dan jangan nakal2 ye. mami dedi sayang baby.

pssst GP: nah, nak sgt tgok kan? pixa itu utk kamu =)

9 ulasan:

  1. (^_^) so cute leerr.... hehehe, ain dh tau gendernya ke???? mama amca ni pun dh byk koleksi bj beli kat fos.... huhuhuhhu ;p asik kena bebel je ngn papanya ;/

    BalasPadam
  2. ape makngah2 nih...
    sis ikin la....huhuhu..=p

    BalasPadam
  3. ma:
    =) tq. tatau gender pun lagi. tular, baju kat FOS tu comel2 tp tak boleh beli lg =(

    xeeqeen:
    byk la ko punye kakak. =p

    kupaslaoren:
    =) tq dear.

    BalasPadam
  4. hai mami @ mama,

    jaga diri ye.......jangan pakai high heel

    *khidmat pesanan ringkas.

    to bebi,

    hai bebi!

    from aunty bebi

    :)

    BalasPadam
  5. to cikbeb:
    yolah. tak pakai dah.

    to tibi (tiru rayyan):
    haii tibi =) *baby cakap

    BalasPadam
  6. hehe thanks for the pict. very cute baby akak :p. tak sabar la nak tunggu mama to be ni bersalin. nk cubit2 pipi baby dia :p

    gajahputih

    BalasPadam
  7. anti GP:
    tunggu & doa byk2 tok baby taw.

    BalasPadam
  8. Nice posting. Terima kasih

    BalasPadam