15 September 2010

Ohoiii, happy!

ai da ada buku pink! *hepi walopun setelah penatlelahnakmuntah melalui pengalaman daftar yang panjang hingga ke petang di klinik kesihatan. nsb bek ai coti ko!

dan, ke'hepi'yan bertambah2 bila melihat tarikh lahir bb bakal jatoh pada 12 mei 2011. yey! org2 yg sayang ai mesti tau kan kenapa ai hepi dengan tarikh itu. =p

apepun, xboleh hepi sgt skrg ni. sebabnya, kondisi ai skrg masih belum oke mana. minggu depan pun kene dtg ke klinik kesihatan semula sbb ada mslh dengan darah ai. then ada dua 3 appointmnt lagi yg memerlukan ai hadir ke klinik. haishh, mabok tgok tarikh2 appointmnt itu. haha.

hmm, bila duduk2 di klinik tadi, ai rekol semula perkara-perkara yang ai tak perasan tapi ia merupakan tanda2 ai berbadan dua.

1. teringin nak makan keropok yg jauh di changlun nu. nsb bek azira belikan dan pos ke ai.
2. ai suka tdo. haha. AJ smpai ngamok2 dgn perangai ai yg suka tdo ni. masuk keta tdo. lepas buka pose, tdo. pantang jmpa bantal, letak kepala je mesti tdo.
3. ai cepat penat. buat ape je mesti tercungap2.
4. minyak angin mmt tak lekang dari tangan. haha. kalo tak bau minyak angin mesti ai akan pening.
5. ai ada ponteng pose dua hari. bkn sbb piyed tapi sbb gegel2 tak larat. mcm dah tak makan dua hari.
6. ada dua 3 orang yang menegor muka ai pucat.
7. cepat taching. erkkk, ni AJ yg perasan. =p
8. kocha suka kira period ai. dia bising ai lmbt period then ckp ai ngandung. =p
9. kocha teringin nak makan tapai, padahal dia bukan makan tapai pun. pastu sibok la ngadu kat ai, dia rasa ai ngandung.

lain-lain tanda?

hurmm, tak igt da. nnt kalo igt ai tambah la.

17 ulasan:

  1. Hehe...congratz...dah agak dah confirm dah ada 'sumting'. Nway jaga belly tuh bebaik...

    BalasPadam
  2. alhamdulillah, cngratulations kakchik!

    BalasPadam
  3. haha kan dh kate.selalu kite piyed sama ok.bla akak xpiyed i dh agak msti akak pegnen.dhla ngidam mcm2.mane i x syak huhu.jaga diri anda

    -gajahputih/kocha :p

    BalasPadam
  4. congrats ain, akak dah agak dah pasal keropok jauh tu

    BalasPadam
  5. tahniah...sama-sama lah kita berdoa agar semua nya baik-baik belaka. Akak pun insyaalllah akan dapat baby ketiga pada bulan 4 nnt.

    BalasPadam
  6. semoga sumer kan baik2 sajer...take care!

    ~makgajah

    BalasPadam
  7. tahniah! wow, bunting pelamin. hehehe


    jaga diri k.cik, jangan aktif sangat di peringkat trimester awal ni..makan secukupnya. tido secukupnya.

    cik beb

    BalasPadam
  8. tahniah...dah nak jadi mama pink :))

    BalasPadam
  9. si kocha yg lebih teror dari tuk nujum....sila kire piyet ai pulak

    luv: ct ayu

    BalasPadam
  10. kakpit:
    wahhhhhhhhh, tahniah.

    makgajah:
    thanx sis. lebbiu

    beb:
    baeeeeeeeeek. =p rezki tuhan nak bagi la.

    psst~ miss u beb!

    mislinda:
    thank you. =)

    ct ayu:
    p bg tau tarikh period anda. nnt kocha kirakan. =p

    BalasPadam
  11. hahaha piyed koyu pn i tau ok.i boleh hafal dh :P

    -gajahputih

    BalasPadam