01 Februari 2010

Sendirian dan murung

2 3 ari ni ai kemurungan bile balik rumah. ai rasa balik rumah itu satu yg membebankan.
hurmm, dunno how to describe my feelings. tp kemurungan itu menceritakan segala apa yg ai sedang rasa.
dan ai terfikir, mcm mane lar org boleh hidup sendiri tanpa sesiapa, tanpa kawan, kan???

keceriaan ai hanya bila di opis, jumpa dak pinkL dan g class. di tempat2 itu ai tidak akan murung. ai boleh gelak2 riang.

tp, bila balik rumah,
kemurungan itu akan datang kembali.
haishhh,

nsb bek ada kak tijah, dapat juga la ai gelak2 dgn cerita cem dia tu bila di rumah. cerita cembinayat adalah ai paling suka baca dan buat ai tertawa. tp, gelak ketika on9 je lar dan kak tijah pun bukan slalu hapdet blog dia.

hurmmmmm..

papepun, semoga semua ini tidak akan lama. amin.

*mlm ni emi ada, tp.. tado ape yg beza pun. rasa sama je dia ada or takde. feeling makpak jauh ni mmg sukar tok diluahkan dengan kata-kata. =,(


♥,

11 ulasan:

  1. da tiba masa la tu utk berteman serumah + sebilik + sekatil..muahahaha..

    *larikkkk

    BalasPadam
  2. saya pn jauh dr family..sedih gak..xpe2..cuba tgok movie bnyk2 msti rasa best sbb leh smbung brangn lepas tgok movie

    BalasPadam
  3. nami:
    masa itu akan tiba juga nnt, insya-Allah.
    tp, nk tggu masa tu tiba kan men hazab lg skrg neh. huhu.

    BalasPadam
  4. widda:
    hai,
    baru2 je ni.
    da lame2 nnt biase kot.

    BalasPadam
  5. apo kono eh ni? tak bek murung2. nanti hilang seri ;)

    BalasPadam
  6. piya:
    tang yg tu xmurung sgt, risau adalah.
    =p

    BalasPadam
  7. ololololooooooo....syian dia...xpe semoga masa berjalan pantas meninggalkan kemurungan itu jauh di belakang...dan hari demi hari mengejar keindahan yg bakal tercipta...*perghhhhhh ayat tak hengat*

    BalasPadam
  8. kokin:
    huhu. =/
    papepun, semoga keindahan itu akan kekal lame. walopun kadang2 ade cacat celanya. amin. *wah, tejangkit ayat bunge2 kokin lak. =p

    BalasPadam
  9. koin: masih terngiang kata2 my MIL "xpelah esok ada kawan bercakap...cakap la sampai penat" ark ark ark...

    BalasPadam