29 Disember 2009

Ai lah kekasihmu, tahu?


itukah dia kekasih yang pernah berjanji
memberi cinta untukmu sepenuh hati
ia akan menyesal suatu hari nanti
apabila ia mengetahui
kekasihmu ini ingin kembali
tahukah engkau ia tak sepadan denganmu
walau beribu bisik pujuknya merayu
kekasihmu ini terlalu ingin kembali
sejak ia mengetahui
kekasihmu itu selalu membuat kau bersedih
oh kekasihmu ini akan merasa gembira
andai dapat bersama untuk selama-lamanya
hanya untuk menyayangimu
hanya untuk bercinta lagi
andai engkau berduka
aku yang pertama di sisi
andai engkau bahagia
aku kan terus
berdoa semoga suatu masa
pintu hatimu kan terbuka
dan kita akan kembali
bercinta lagi..


notalipscumel:
1. ai sgt feeling2 dgr lagu tu even ai tatau la tok sape sebenarnye org berkenaan nyanyi dan tujukan lagu tu. harap2 tok ai la.
2. wording dia terasa cam perli2 ai lak. haishh, perasaan ai perasan kot.
3. xpenah dengar lagu tu. tp kalo axl's yg nyanyi, mesti lagu 90's ni. kene rujuk emi, sbb die lagi arif tentang lagu2 zaman tu. dia kan lg 'tua' dari ai. haha.
4. sgt suke dgr suara org tu nyanyi. nnt nyanyi lg ea. =)
5. ai suke nyanyi walopun sore adalah layak nyanyi di toilet je. tp nape ai kene malu nak nyanyi depan dia? depan org len ai blasah je nyanyi tak hengat?? sore kelu, lidah kaku ko. hurm, takan ai da jd pemalu kot. ontah!

♥,

13 ulasan:

  1. go go cik pink...hhihi..nampaknye mentari semakin mnunjukkan sinarnye..mendung makin berlalu..
    all the best to cik ping & kekasihmu itew....

    BalasPadam
  2. alololololo...

    layan rosck kapak lah plak.

    BalasPadam
  3. ceh cehwah :P.sepuluh 3 kali ye?congrats kak.im happy for you :)

    -kocha

    BalasPadam
  4. ergh. jiwang siyot. psst. to bf no 3 aku kan :P

    Baby

    BalasPadam
  5. ciklinda: tq ye. harap2 kamu pun begitu juga.

    -dakpink-

    BalasPadam
  6. kak piya: (tiru jabeb)

    ececece, sesekali kene layan kan je. haha.

    -dakpink-

    BalasPadam
  7. kocha:

    harap2 tade halangan da. *doa* im hepi 4 u 2. kamu bilenye neh??

    -dakpink-

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. cikbeb:

    elele, in laf kene jiwang la. nnt ajak bf3 ko jiwang gak ea. =p

    -dakpink-

    BalasPadam
  10. kak,nape akak guna anonymous gak?;)

    -kocha

    BalasPadam
  11. ooooooooooooooh gi karoks ke dakpinkL??? keluar ke sora tuuuu??? kah kah kah...ngan kami geng koko takperlah...kita serupaaaaaaaa...ahaks

    BalasPadam
  12. kocha:
    ai mls nk log in. bole? haha.

    BalasPadam
  13. kokin:
    takot nk nyanyi kak oi. ai sedar sore ai tahap mane. haha. dgn fwens je ai brani nyanyi. =p

    BalasPadam