20 November 2009

Tahniah Siti.


Bsok adelar wedding my X- roomate time study kat UiTM perak.
Nama dia Siti Saleha a.k.a Sit or Miz Debate
Dia sgt suka berdebat k, and bila bercakap slalu nk menang dan sbb itu dia digelar miz debate.

tatau sempat or tak nyinggah tok majlis dia kat Gombak nun.
papepun, ai hepi utk dia.

sbb, 5 tahun dlu time study, dia selalu ngomel2 dekat ai:
ain, aku risau la tade bofren. dgn sape la aku kawen nnt kan. sapelar nk kat aku ni. len la ko, kawan dgn org ni lar, org tu la. =)

dan dlm gelak2, jwb ai thadap omelan dia:
sit, ai kwn dgn dorang tu tak bermakna ai kawen dgn dorang. tah2 ko yg kawen dlu dr ai. kerja tuhan sape tahu kan?. *sgt masin mulut ai k. mmg dia yg kawen dulu dr ai pun.

hurm, ape yg ai bole cakap, jodoh tok setiap org tu kan Tuhan da janji. no worries. hanya sabar menanti. contoh terdekat adalah sit, kalo dlu dia selalu bising2 tade bofren time study, skali.. bahagian dia, dpt bkal suami fotographer lg. sgt bez k, bole amek gambo dia all de time. =)

rezeki dan bahagian masing2, gitula kan? kita tatau, Allah swt lebih tau.

♥,

7 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. kocha: haishh, sha la dlu. xelok tunang lame2 k. =) akak byk benda nk kene setle. blaja pun tak abes lg.

    BalasPadam
  3. weyyy saper amoi sebelah kawan ko tu koin???? very the sopan la pakai baju kurung leher cheongsam...ahaks

    BalasPadam
  4. tahla kak. tatau. tp somel kan?? =p

    BalasPadam
  5. wahhhhhhh...sgt magika.....

    BalasPadam
  6. wah so touching... xsangka kan.. biler pkr2 blk.. btul la ckp ko cik ain.. ku pn igt ku org last skali kawen sbb time tue ku yg xde bofren...

    BalasPadam
  7. sit:
    yep, kerja tuhan xsiapa tahu.

    BalasPadam