02 Oktober 2009

Smoga niari kan lebih baik dr semalam

1. pagi ni, tatau nape tiba2 mengong. nak keluar rumah g capai kunci rumah then menonong je g kat gate. tb2 abah sound: nak buat ape tu? gate tu da buka da la. angau ape budak ni. =/
ark ark ark. yg sebenarnya ai nk capai kunci kete la abah oi. tak sangke lak abah prasan & dok prati ai. =p

2. ibu sentap bile ai xmakan nasi cubaan brani matinye tu. fyi, ibu tngah blaja masak nasi beriyani. erkk, ai xbiasa la makan nasi kaler2 ni. slalu ai buka rice cooker ado nasi kaler putih. tp, smlm, kuning lak nasinya. teros ain tak sentuh. bile tanya komen pengkritik tentang nasi tu, komen abah: boleh la. NASI BERANI tu ade gak la rase beriyani. haha.

3. lame da xnmpk gadis cina tinggi lampai yg cantik tu. tp pg td, otw ke opis, ai nmpk dia. ai rasa dia keje kilang kot sbb tiap2 pg ai nmpk dia dgn uniform yg sama. bila nmpk gadis itu, ati ai mesti berkata2: nape la dia xjd mudel kan. sgt cantiiiik, putih, tggi sgt2, rmbut pnjng?? *sgt suke tgok org santeek. =)

4. ai akan cube improve myself tok suke meeting & tok suke buat MOM. erghhh. tatau la nape ai amat elergik dgn benda2 tu. smpai ai ckp kat bos kecik ai: saya rela wat filing dr masuk meeting. =(
papepun blaja dr kesilapan smlm: ai tanak dihantui rasa bersalah sepanjang masa dlm meeting. so, nextime ai akan cube siapkan MOM awal. ai promise. =/
*canne nak suke neh. Bukannya boleh pakse2 nk suke sumthing, kan??


♥,

3 ulasan:

  1. apsal tukar kaler dinding ni? rase lain mcm plak....

    BalasPadam
  2. sy dh kembali dr cuti yg pnjg pthen dgr cite psl kokin.sian dia :/

    BalasPadam
  3. kowa: ark ark ark. sesekali nk gak cat kaler dinding lain. cam akak gak. haha.

    kocha: welkam back sha. patut la lame snyp je.

    notajaricumels: kokin coti.

    BalasPadam