20 Oktober 2009

Papadom dan Dakpink


g tgok muvee ni mlm td dgn dak pink.
plan ni dtg secara tiba2.
& ai rasa dak pink tu pun cam was2 je bile ai text dia: jom tgok wayang mlm ni!
weol tb lmbt almost stenga jam. =/
papepun cerita ni tidak la bosan & sgt menghiburkan.
ai like liyana jasmay. kiut sgt dia.
ai bg 7 bintang je.

to dak pink:
ai rasa, semakin hari kita semakin rapat.
kan?
tqsm kerana sentiasa ada bersama ai.

fyi, ai da private kan my blog.
hurm, i feel like sumthing fishy.
ye, i tau, xbek berperasaan camni.
tp, s a human, tu kan benda yg normal. kan?
that's y ai private kan blog ni.
sampai bile?
tatau la. mungkin, smpai ai rasa mangkuk2 tu da tak larat prati hidup ai lg.
Insya-Allah.

notajaricumels: datang xdiundang, pergi tak dihalang. harap2 lepas ni jgn dtg lg.


♥,

9 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. kocha: wah, kan main lg gelak besar ea. tau la blog ai da private. =p

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. xpela sha. bkn bez mane pun nk public2 ni. camni lg bez.

    BalasPadam
  5. wah! ada citer baru nampaknyer...biler mau rondo???

    notajari: la la la...

    BalasPadam
  6. Ehmm itu lah dugaan kalau blogger kacau blogger.. nak buat camana.

    ehmm apa pun bersabarlah agar dugaan ini akan berlalu dgn baik. sentiasa bertenang dlm apa yg dilakukan

    BalasPadam
  7. kikon: eh, slh taip lak. nak taip kokin. jemaat kita rondo k.

    abgchik: biarla org dengki. sbb tu invite kwn2 je suda.

    BalasPadam
  8. testing mesting

    aku akan tgk diswiken . smlm tgk surrogates coz papadom timing lambat sgt.

    BalasPadam
  9. cik beb: oke, kumen diterima.

    papadom cite gelak2. bez.

    BalasPadam