30 Julai 2009

Wah, saya terharu!


tgok gamba: gamba xde kene ngene pun dgn ini entry.
ark ark ark.
saje je nk letak gamba tu sbb nk sro korang tgok begmata ai yg makin ketara dan telah ditegor oleh 2 3 lakis2. lakis2 pun sbok cam puans2 kan?? sebok!
=p

ai hamat la terharu hari ni even kaplo ai berdegup2 mcm nk pecah time g rehearsal program kampeni ai td. sakit kaplo adalah kerana xbley tdo mlm td akibat mimpi ngeri.
*sila baca ayat tu senapas je ea.

citenye time lunch td.
alkisah, tetibe, adalar sorang mamat tu tetiba duduk semeja dgn ai.
hehe. cube teka sape? orang penting kampeni tuuu =p
bile urusetia cuba menunjuk arah meja yg betol kepada mamat itu, mamat itu jawab:
"kejap, dah lama tak jumpa budak ni"

sengeh sampai ke tlinge la ai.
songgoh terharu. kamu masih igt lg sama ai walopun slalu slh sebut nama.
ark ark ark.

nota berkaki:
___________________________________________________
yey! ahad ni saya akan ke melaka untuk wat research.
thanx tu peyus tukar hari ea. lebbiu.
kalo ila bace entry ni, pesan saya: get ready tok amek gamba sesame ea. =p

♥,

2 ulasan:

  1. ark ark ark...tu la budak...len kali slalu2 la tunjuk diri kat itu orang besor...dia ingat sama kamu maaa....ahaks

    BalasPadam
  2. kokin: mmg ai slalu tunjuk muka ponsss.

    BalasPadam