30 Jun 2016

Tudung bawal je sudah!


Haha.
Lambat pagi ni.
Konon nak mengadjust shawl ikut tutorial yang kawan share di FB, yang nampak senang kononnya, tapi bila buat sendiri, jadi terkial-kial.

Masuk kereta, kena sound setepek dengan suami,

Awak ada function apa pakai tudung camtu?

Kahkahkah.

Payah betul lah suami nan sorang ni.
I tahu dia tak suka I pakai shawl, asik suruh pakai tudung bawal je. Bagi chance la oi orang nak berpesen sikit.

Don't worry suami,
I dah order tudung AJ design baru sepuluh helai dah.
Sabar ya.
Sampai nanti, I pakai lah tudung bawal balik.
Resit nanti I bagi kat you ye.
Boleh kan?
=p

1 ulasan:

  1. hehehe tudung bawal senang , main sarung je. cuma kena gosok lah =p shawl main belit je.

    skrg dok viral kat fb yg 97.7% lelaki suka pompuan pakai tudung bawal. tapi dorang tak tahu ke 100% pompuan tak heran. hahaha

    BalasPadam