28 Disember 2015

Khidmat urut dan penjagaan selepas bersalin.




Zaman sekarang ni, pokok pangkal duit. Ada duit, semua boleh. Ada duit, semua jadi je. Haha. Kan main mukadimah!

Begitu juga dengan khidmat urut lepas bersalin sekarang. Agak-agak rasa korang malas nak balik rumah mak sendiri untuk berpantang, nak selesa di rumah sendiri, silalah cuba perkhidmatan urut dan penjagaan selepas bersalin ni. Contact number sila ambil dalam gambar ya. Rajin-rajinkan diri sikit untuk membaca :p

Khidmat yang disediakan, dari mengurut lepas bersalin, mandi emak bayi, mandikan bayi, bertangas, berbengkung, sediakan lauk berpantang, cukur kepala bayi dan semua yang berkaitan dengan rawatan dan penjagaaan semasa bersalin  ada disediakan.

Yang penting, jangan malu untuk call dan dapatkan perkhidmatan, serta, sediakan duit secukupnya ;)


2 ulasan:

  1. Suka konsep ni tak susahkan mak ayah masa berpantang...kalau ada rezeki nak pantang sendiri je nanti...so ramuan 44 hari nak makan siang dan malam kena siap2 prepare...nak makan just panaskan je...masak nasi dah siap...

    BalasPadam