11 Disember 2015

Berkhidmat untuk kampeni tercinta.

As usual, every year kampeni I akan menganjurkan Majlis Konvokesyen untuk meraikan para graduan dan tahun ni juga I terlibat sebagai petugas di sebalik tabir. Alhamdulillah, dapat juga menabur bakti hatta idoklah sebesar mana jasa tu kan, tapi adalah juga. =)

Rehearsal untuk Majlis Santapan.



The Fairies, gadis pentas untuk cenderamata. Haha, gadis sangat lah kan! :p

The Fairies and The Godmother. Ketua kami yang redah sikit tu.

Di hari pertama konvokeseyen. Bergambar bersama mantan admin FEM. Yang tengah tu baru balik dari UK, berjaya menamatkan Master program. Tahniah Cik Shikin!

Geng Cantik Berseri. Yang tudung warna lain tu pegawai, tudung tak leh sama denga kami. Haha!

The Fairies & the Godmother lagi. Gigih masing-masing nak cari baju sama!

Sesi 'merisik' khabor orang UK dengan camera ajaibnya.

Ex-Canselori Building. Tak kering gusi kalau jumpa mereka ni!

The Jubah Team, di hari kedua bertugas.

Dengan hakak pegawai penyambut tetamu sebelum sidang keempat hari kedua bermula.

The Jubah team lagi!

Rakan sepejabat di hari ketiga. Recylce  balik baju hari pertama sebab nak meraikan Graduan Fakulti I. 

Ex Canselori Building lagi bergambar kenangan sebab lepas ni kalau takde program memang tak dapat nak mengelinjang bergambar macam ni. Haha! 

2 ulasan: