19 November 2015

Mami, kakak nak baby!

Sila abaikan dinding yang dan bercop dengan playdoh  T___T

On the way nak ke pejabat:

Kakak: Mami, kakak nak baby.
Mami: Kakak kan dah ada baby tu. (tunjuk kepada patung bear yang selalu di baby babykan nya)

Kakak: Itu tipu. Kakak nak baby betul-betul. Kakak nak baby!
Mami: Adik kan dah ada. Tengok ni. Ala bucuk-bucuk baby Reezqy. Ni kan  baby kakak ni.

Kakak: Itu adik, bukan baby. Baby kecil. Comel. Kakak nak babylah Mami.
Mami: Habis adik ni tak comel ke?

Kakak: Tak! *kurang asam punya kakak  Mami, cepatlah kakak nak baby.
Mami: Ishh kakak ni, pi minta kat Dedi lah.

Kakak: Dediiii, kakak nak baby.
Dedi: Krik krik krik krik (malas nak layan sebab nak concentrate kat driving)

Hoi la kakak, jangan minta yang bukan-bukan boleh tak?
Stresss mami pepagi tau!
Haha.

3 ulasan:

  1. ko igt baby tu mcm order teh tarik ye raneeeyaaaa??? hahahaha

    BalasPadam
  2. adiknye dah besar..tu yg mintk baby tu..hikhik

    BalasPadam
  3. Dia mintak macam esok boleh dapat je gayanya. haha!

    BalasPadam