15 September 2015

Suami yang cepat kurus.

Teknik bergambar dengan efek kurus: Berdiri ke hadapan sedikit dari suami, silangkan kaki, tabik spring untuk menegangkan lemak perut  naik ke atas, maka akan nampak lah kau kecil sikit dari suami walaupun realitinya, hanya orang kesayangan yang tahu keadaan sebenar. Haha!

Husband: 2 minggu tak makan malam, sukan sikit-sikit, mulalah orang tegur, eh Emsem, ko dah susut lah, eh Azreen kurus dah ko!

Wife: 2minggu taknak makan nasi sampai gastrik, sukan bagai nak rak bak kata abah buang bogheh jo hanta poie bertanding, orang tegur, Eh Ain kan main berisi, eh Kak Hainnn, badan gemuk macam ni main sukan apa?

Haha!

Terus jealous dengan suami sendiri.

‪#‎nianeerza‬

4 ulasan:

  1. haha mcm2 kak ain ni suwet je korg. huhu. kak ain bersukan lah jugak. sy ni dgn xbersukan, mkn byk mmg bagai di pam pam lah gitu

    BalasPadam
  2. Hahaha...tak apa...ambil positif dik..jangan patah semangat..boleh..

    BalasPadam
  3. iolls tengok kurus je. jangan perasan gemuk plis. hahaha

    BalasPadam
  4. hahaha. kite terbalik. kite yg cpt trun dr laki. tp die lagi komited la. kite hangat2 taik ayam jek. hohoho

    BalasPadam