10 September 2015

Rindu blog!


Assalamualaikum kawan-kawan maya!

Rindunya lahai.
Rindu nak membebel di blog.
Rindu nak  melawat blog kawan-kawan.
Rindu nak post aktiviti mingguan.
Rindu nak mencoret kisah anak-anak dan keluarga.
Rindu sangat-sangat!

Tapi apakan daya,
Tuntutan kerja dan tenaga sekarang sangat membataskan.
Pelbagai program juga turut sama berbaris menunggu untuk dilaksanakan.
Alhamdulillah atas semua tugasan dan kepercayaan yang diberikan.


Cuba juga untuk menulis di malam hari,
Tapi bila fikir masa yang terhad dengan anak dan suami,
Taknak rasa bersalah, kenalah luangkan masa untuk mereka,
Mengganti masa bersama mereka yang dicuri untuk mencari sesuap nasi.

Bila ada masa terluang,
Cuba juga mencari ruang,
Demi blog tersayang,
Tapi lebih suka layan mata bagi rehat badan dari melayan rindu kepada blog.
Haha.

Apapun, I doakan semua rakan-rakan blog sentiasa dirahmatiNya dan happy selalu.
Semoga semuanya terus giat menulis di alam maya.
Panjang umur, murah rezeki, semoga kita berjumpa lagi.

Salam rindu kasih sayang,
Dakpink a.k.a Ain
=)

4 ulasan:

  1. Salam khamis...
    Singgah pagi melawat kawasan :)

    BalasPadam
  2. kak ain.. cepat2 lah update cerita terkini mu..

    lama dah tak tengok kak ain menulis ni.. :)

    BalasPadam
  3. huhuhu tulah kan.. view je nk update nya cm xsempat

    BalasPadam