01 Julai 2015

Faruq Studio si photographer.

Harini nak bercerita tentang seorang photographer yang I kenal dari dia bertatih-tatih lagi sebagai photographer hingga sekarang iaitu Faruq Studio. 

Dari dulu dia  selalu jadikan I bahan uji kaji kameranya, hinggalah sekarang, dah beranak-pinak pun, dia tetap juga suka gunakan I sebagai bahan eksperimen. Haha.

Masa single-mingle dulu, banyak juga lah gambar I di snap, tapi malas pula nak pi peghobek folder lama, so kita post gambar yang dah memang ada dalam blog je lah.


Gambar pre-wedding, memang dia yang ambil dulu. Ada kisahnya lah dulu gambar pre wedding ni, tapi disebabkan nak membantu mengasah skill dia, kita bagi juga lah peluang. I suka je semua gambar.

Maternity Shoot, pun dengan Dia. Sampai terpeleot-peleot kaki I dibuatnya sebab nak menghidupkan photoshoot ini. Haha.

Iman Raneeya Setahun.

Iman Reezqy setahun.

Hinggalah dah beranak-pinak, Faruq tetap setia mendapatkan khidmat I sekeluarga. Haha. Dah terbalik pula dah. Apapun, I sentiasa puas hati dengan gambar-gambar yang diambilnya. Semoga Faruq terus maju membina kerjayanya.



So, kepada sesiapa yang nak mendapatkan khidmat photographer, silalah jangan malu-malu pi jumpa Faruq ya. PM Faruq tau. Jangan PM I. Kalau PM I,  nasib korang lah I promote kambing bakar kat korang. Haha. 


http://faruqstudio.blogspot.com/

5 ulasan:

  1. wow!! terbaik...murah pun murah...
    mmg ada perancangan nak amek gambo sefamily, nnt kalau jadi, aku nak guna khidmat si faroq ni la...

    BalasPadam
  2. bary ni saya tempah rm 600 sekali indoor outdoor.

    BalasPadam
  3. ni kira sambil promote sambil imbas kenangan lah ni.hehe
    apepun gambo2 Ain & fmly semua cantik2 ;p

    BalasPadam