16 April 2015

Oh la kakak Iman!


 
Iman: Mummy dah ngaji (gaji) nanti, kita pergi main pasir (Indoor playground) tau.
Mummy: Ok.

Iman: Mummy, mummy dah ngaji nanti, Mummy beli kek Frozen. Kakak nak potong kek dengan kawan-kawan kat taska. Best makan kek dengan kawan-kawan.
Mummy: Makan kek dengan Mummy tak best ke?
Iman: Tak  best. Makan dengan kawan-kawan lagi best.
Mummy: Ok, fine!

Iman: Mummy, mummy ngaji nanti, belikan kakak Otomen satu tau. Adik je ada Otomen. Kakak takde pun.
Mummy: Amboi banyak nak beli Mummy gaji nanti ni?
Iman: Mummy kan baik, mummy ngaji nanti Mummy beli semua untuk kakak je tau, kek frozen, Otomen, main pasir, bla bla bla bla
Mummy: Ha'ah Iman. Mummy mana lah yang tak baik kan kan kan?

;)

2 ulasan:

  1. hahaha....semua tunggu gaji ye iman...rabak la mama ko nak oiiii...

    comel je request macam2...

    BalasPadam
  2. IMan, sama nama macam cucu kaknoor, tpi IMan cucu kaknoor belum pandai minta apa2 hehe, tkpe lah kemana lagi ngaji mama kalau tak ke anak2 kan..

    BalasPadam