24 Mac 2015

Selamat bergraduasi adik bongsu.

Tahniah adik bongsu kerana telah selamat bergraduasi Ahad lepas. Alhamdulillah juga sebab pintu hati dia Tuhan dah bukakan untuk hadir ke majlis konvokesyen. Haha.

Don't worry lah Dik Wan. Poli ke, universiti ke, rezeki manusia tu bukan letak pada sijil, diploma atau adik-beradik sijil yang lainnya. Yang penting rajin usaha, murahlah rezeki nanti, Insha Allah.

Dan, jangan lupa, dah berjaya, sentiasa ingat pada ibu bapa. Kot ada Ph.D, kerja bagus, tapi dengan mak bapak, kedekut  taik idung masin nak mampus, takda gunanya juga. Kan?

Legacy Ponam dengan anak dan isteri. Eh, cucu ada terselit seorang dalam gambar =) Alhamduliillah, selesai dah abah tanggung anak-anak untuk belajar. Kalau nak sambung lebih tinggi, sila cari duit sendiri ye macam yang  I buat dulu. ;)

Mengabadikan gambar keluarga di Politeknik Port Dickson. Lepas ni tah bila nak jejak sini lagi. Time ni Ikin tak sampai lagi. As usual, dia memang sokmo lambat :p Iman Raneeya pula demam, so kita suruh dia dok diam dalam stroller je lah.

Photographer untuk hari bersejarah Dik Wan. Kahkahkah. Kembang kuncup kain skirt dibuatnya sebab nak ambil mood dan angle untuk dapatkan gambar cantik. Kan mainn! Dah tahu nak jadi photographer tak mau lak tu pakai seluo!

Since Dik Wan dah takde idea nak bergambo, meh la kita bagi idea meh. Apa lagi semua!! Jom lompat! Haha. Nasib korang lah kan, dapat OP tak sah kalo takde scene melompat. Haha.


Ok, dah.
Cukuplah I kongsi 4 keping gambar.
Kang letak banyak-banyak, muntah lah korang tengok gambar cantik terlampau dari OP Ain Ya Nun.
=p

6 ulasan:

  1. dah boleh kawen dah adik....baju kite same la belang2 ..nile ea???

    BalasPadam
  2. Eh Poli PD ? Sama dengan Wan. Ekekeke. Yang pakai skirt kembang kembang ditiup angin tu memang over kan. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yg pakai skirt kembang tu memang sokmo gitu. Mahap kan je lah ye. :p

      Padam
  3. MUKA AIN DGN TUDUNG PINK TU SEBIJIK..HIHIH

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dulu, masa kita selim lagi sebijik TF. La ni, dah kembang semangkuk, orang memang dapat beza dah mana kakak, mana adik :p

      Padam