09 Mac 2015

2nd Giveaway Cheq Puan Jelita

Entri-entri copy and paste ni tak ambil banyak masa pun nak taip. Lagi-lagi untuk orang yang 'heibat' menaip macam I ni kan? :p

Copy,
Paste,
Baca rules,
Siap.

Thank you Rina sebab menjebakkan I ke dalam benda ni. Haha.

http://cikjelita899.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html



SYARAT-SYARAT

1. FOLLOW Blog Cik Puan Jelita aka cikjelita.blogspot.com dan instagram Aimi_Muhamad899
(keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!)
**wajib follow blog, instagram tak wajib untuk yang takde. ~ DONE

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke (Link kan ke entri "2nd Giveaway Cik Puan Jelita" ) ~ DONE

3. Sila letak TITLE entri dengan "2nd Giveaway Cik Puan Jelita" ye. ~ DONE

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye! (minimum 3 orang!)
 a. Nadia
 b. Rina
c. Wahida

5. Sila TINGGALKAN LINK penyertaan di ruangan komen entri "2nd Giveaway Cik Puan Jelita"
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira) ~ DONE


Giveaway ni bermula pada hari ini!
(01 -20 Mac 2015)

Hadiah-hadiahnya :

1. BBCREAM SEQYBEAUTY x 1
2. CLEANSER SEQYBEAUTY x 1

6 ulasan:

  1. tak ada orang tag nak join je boleh?

    BalasPadam
  2. wahhh..rajin nau skrg join GA ye Ain,tp yelah dak stakat copy paste tu bkn ssh pun kan ,yg susahnya bila malas mcm ai ni ha.hahaha

    apepun,wish u luck ye Ain =)

    BalasPadam
  3. salam singgah dari giveaway sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    BalasPadam
  4. Shad singgah dari segmen sama, 2nd Giveaway Cik Puan Jelita Good luck :D
    Jemput join Let's Masak dan Tebus Wang Tunai . Happy Blogging.

    BalasPadam