10 Februari 2015

Teaser: Jumpa Geng Blogger

Kredit gambar to FB Blogger

Alhamdulillah, even tak kenal, even I ni pemalu, haha, dapat juga join gathering diorang.
Terima kasih Nurul sebab jemput I.

Terima kasih daun keladi,
Nanti-nanti jemputlah lagi.
=)

10 ulasan:

  1. Wahh ! Ni geng geng blogger dah ada anak ke camne ? :D

    BalasPadam
  2. aku pun pemalu nok...hahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye ke nok. Malu sangat lah kau tu kan :p

      Padam
  3. Kite baru nak resize pica..pilih yg mna cun dn elok dulu..nak masuk blog..
    Yang pica banyak2 masuk fb je nanti..hihih..

    Salam perkenalan..sory tak berborak time tu sbb tak kenal..hihih..
    Kita pon 1st join gathering ni..tp de gak yg dh jumpa 3,4 org dlm tu time ry lepas..hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. TF, salam perkenalan juga.

      Nenanti, ada gathering lg, kita borak ye :)

      Padam
  4. ni grop kat fb ek ape nie?
    aku kenal ko sorang jer hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aku xde join group memane. Orang jemput aku dtg je. Haha :p

      -Dakpink-

      Padam
  5. sekarang kan dah kenal ain..kalau x bersua muka mmg sampai bila x kenal
    next gath jgn lupa join eh..

    BalasPadam