03 Januari 2015

Realiti suami isteri.

 Ye ke dak ni?

Untuk yang menghadap hari-hari, tambah pula anak dah dua, I akui memang ye.
Belum lepas fasa 5 tahun pun lagi dah,

Yang, I handsome tak?
Awak dah kenapa? Nak kahwin lagi satu ke! *menyinga
Kahkahkah.

Eh, tapi bila berjauhan macam sekarang ni sebab suami join misi cuci cuci lepas banjir, kan main merindu lak haa sampai update blog. 
Dear Suami, moga selamat pergi dan selamat kembali ye. Kita tunggu awak tau ;)


Apapun, salam Maulidur Rasul semua.
Kenapalah kan Maulidur Rasul tak jatuh pada hari Ahad? Kalau tak boleh terus cuti sampai Isnin? 
=)






1 ulasan:

  1. Assalam Ain..biasala ain..yang dah lebih 5tahun ni pun, terkadang terpaksa tidur asing..bukan suka pun nk tidur asing..abih kalau tertidur ngn baby kan..mcm mana nak nyelit tu..tak terpeleot baby dibuatnye..

    tapi betullaaa..klu dah jauh dari kite..rindu plak ye.. ^_^

    BalasPadam