13 Januari 2015

Outing adik-beradik.

Buat 5s kat email semalam, ada perasan email dalam inbox tajuk outing adik-beradik yang I tak tengok dan buat entri kat blog lagi. Haha. Last year punya cerita ni. Kami keluar time Ikin dapat bonus. Dah orang ajak, kita turutkan je lah kan. Lagipun, bila dah berkeluarga ni, nak keluar bersama tu masa agak terhad sebab dengan urusan sendiri.

Kalau keluar ke shoping mall, kekanak riang I memang sumbat dalam ni je. Senang, semua depan mata. Nak melalak, nak bergaduh, hadap lah korang sendiri.



Darah daging, Legacy Ponam


Dalam email tu juga terselit gambar ni. Haha. Gambar kami tengah practice konon-konon handle anak ketiga. Kahkahkah.


Gambor ni pun turut terselit sama. Diambil time kami hadir majlis kahwin rakat sepejabat.


OK lah, Tu je nak cerita. Takdelah penting mana, tapi jadi penting sebab Family is everything. Gaduh baik keluarga tetap segalanya. =)

1 ulasan: