22 Disember 2014

Makan Malam Mahabbah

Staf admin dan I dijemput untuk hadir ke Dinner anjuran student. Maka, saya yang menurut perintah ikutkan ajalah memenuhi jemputan. Majlis diadakan di Bangi Golf Resort.

 Time memula pergi, kan main, berlilit bagai shawlnya. Lupa diri agaknya ada anak kecil yang boleh tahan lasak. Tak pasal-pasal, sampai je tempat majlis, laju-laju pergi tukar lilitan shawl. Haha. Part shawl yang jurai-jurai tu memang menarik perhatian Reezqy sungguh!



Budak dua ketul yang sangatlah aktif malam tu. Tukang bising dan tak boleh duduk diam. Student pula suka menyakat, memang kena buku dengan ruas lah kan. ;p

Ada acara potong kek juga malam tu, meraikan mantan sekretariat pelajar yang telah tamat tempoh perkhidmatan.

Sedikit token of appreciation dari pelajar untuk staf pentadbiran. Terima kasih korang sebab menghargai juga singa-singa di pejabat ni. Haha.

Antara staf fakulti yang hadir. ;) psst, lilitan shawl is back to normal. Haha.

5 ulasan:

  1. Hahahahahaha nampak jauh beza lilitan shawl tu kakak oiii. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang jauh beza sgt lilitan shawl ado anak kecik dengan perasan anak dara haha

      Padam
  2. akak macam cun je shawl lilit tu dengan akak..

    BalasPadam
  3. sesuai dengan akak shawl lilit tu.. Suka sy tengok :)

    BalasPadam